menu

17.4 C
Czech
Pondělí 16. září 2024
Reklama
Reklama

Jak hubnou celebrity – šokující příběhy!

Jak hubnou celebrity – šokující příběhy!

Reklama

V článku „Jak hubnou celebrity – šokující příběhy!“ se ponoříme do tajemství, která se skrývají za zdánlivě dokonalými těly našich oblíbených celebrit. Zjistíte, jaké neuvěřitelné metody, diety a cvičební plány někteří slavní jedinci využívají, aby dosáhli svého vysněného vzhledu.

Reklama

Od extrémního hubnutí před natáčením filmu až po stravovací režimy, které by vás šokovaly, tento článek přináší pohled do světa slávy, kde perfektní postava je někdy dosažena za cenu vlastního zdraví. Uvědomíte si, že tlak na vzhled může být pro celebrity nesmírně vysoký, což někdy vede k radikálním rozhodnutím.

Reklama

Přečtete se o příbězích, které vám přinesou pochopení o tom, jakým způsobem se slavní lidé pokouší udržet svou postavu a zdůrazní, že většina z nich se snaží vyvarovat extrémním metodám. Věřte nebo ne, některé z těchto příběhů vám možná přinesou inspiraci k tomu, jak pečovat o své zdraví a vzhled zdravým a udržitelným způsobem.

Oprah Winfrey – zhubla 13 kilogramů

Kromě hvězd reality show se málokdo otevřeněji vyjádřil o svém hubnutí než Oprah Winfrey. V průběhu let věnovala několik epizod své populární talk show svému boji s hubnutím a jeho řešení. Zdálo se však, že delší dobu nic nefungovalo. Nakonec se Oprah v roce 2015 podělila o řešení, které skutečně fungovalo, když se stala mluvčí – a velkou akcionářkou – společnosti Weight Watchers.

Oprah také říká, že pomáhá mít v hlavě nějaký cíl. Její cíl? Magazínu People řekla, že chce, aby ji její (teď již bývalý) třicetiletý partner Stedman Graham dokázal donést k jejich bazénu! Lidem také prozradila, že už zhubla 13 kilo!

Čtěte také: Chcete zdravě žít? Je to docela jednoduché! Uvařte si TUTO bylinkovou kávu a půjde to jako po másle!

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

9 žhavých párů, kteří na Met Gala 2024 vzbudili rozruch: Kdo ovládl večer módy?

Met Gala, jedna z nejočekávanějších módních událostí roku, znovu přilákala ty největší hvězdy z celého světa, aby zářily na červeném koberci v těch nejúžasnějších...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display