menu

4.1 C
Czech
Úterý 1. října 2024
Reklama
Reklama

První pohled na novou luxusní výletní loď s obří horskou dráhou a tobogánem, spuštění v roce 2025

První pohled na novou luxusní výletní loď s obří horskou dráhou a tobogánem, spuštění v roce 2025

Reklama

V roce 2025 vypluje z Floridy nová výletní loď Norwegian Aqua, která nabídne světově první hybridní horskou dráhu a vodní skluzavku na moři. Loď slibuje jedinečný zážitek s celou řadou luxusních služeb a zařízení.

Reklama

Norwegian Aqua: revoluční zážitek na moři

Norwegian Cruise Line představuje svoji nejnovější loď Norwegian Aqua, která bude součástí jejich Prima Class. Tato loď, určená k vyplutí z Floridy v dubnu 2025, nabídne sedmidenní plavby Karibikem s návštěvami exotických destinací jako Puerto Plata, Tortola, St. Thomas a soukromý ostrov společnosti na Bahamách.

Reklama

Norwegian Aqua pojme 3 751 pasažérů v různých typech pokojů a suit, včetně luxusních třípodlažních Duplex Haven Suites s obývacím pokojem, jídelnou, třemi koupelnami, balkonem a okny sahajícími od podlahy ke stropu.

Foto: Instagram

Světové prvenství na moři

Na palubě se nachází první hybridní horská dráha a vodní skluzavka na moři – Aqua „Slidecoaster“ se dvěma skluzavkami, které se vinou přes tři paluby lodi.

Další atrakcí bude digitální sportovní komplex Glow Court s interaktivní LED podlahou, která se večer promění v noční klub.

Mezi další zajímavosti patří Desetipodlažní skluzavka The Drop a herní prostor Stadium s bezplatnými aktivitami.

Luxus a pohodlí pro každého

Loď nabídne rodinné aktivity, včetně Splash Academy pro děti ve věku 3-12 let a prostor Entourage pro teenagery.

Na palubě bude i nekončící bazén, hlavní paluba s lehátky a klub pro dospělé.

Venkovní prostory zahrnují procházkovou cestu kolem celé lodi a skleněný most Oceanwalk. U Infinity Beach najdou pasažéři několik bazénů s výhledem na obě strany lodi.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Revoluční zážitky a služby

David J. Herrera, prezident Norwegian Cruise Line, řekl: „Norwegian Aqua je pravým svědectvím toho, co představuje budoucnost naší značky jako první loď ve třídě Prima Plus a našeho závazku posunovat hranice v zážitcích pro hosty, které budou na moři dělat nové vlny.“

Další zajímavé lodě

Norwegian Aqua není jedinou nově spouštěnou lodí. Explora I bude první luxusní loď od Explora Journeys s 461 suitami pro 922 pasažérů a obchody Rolex a Cartier na moři.

Za měsíční cenu nižší než nájemné v centru Londýna nabízí MV Gemini plavbu po 135 zemích. Ceny začínají na 62 000 Kč (2 499 USD) měsíčně, což je přibližně 2 200 Kč (85 USD) za noc v all-inclusive pokoji.

Austin Wells se rozhodl koupit byt na palubě výletní lodi, protože to je levnější než život v San Diegu: „Byl to způsob, jak cestovat po světě, aniž bych musel měnit svůj každodenní režim.“

Norwegian Aqua slibuje revoluční zážitek na moři s jedinečnými atrakcemi a luxusními službami. Její spuštění v roce 2025 přináší novou éru v mořských cestách, která kombinuje dobrodružství, relaxaci a nezapomenutelné zážitky.

Foto: Instagram
Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama

Astro matky z pekla: 3 znamení, která nedají pokoj vašemu manželství!

Vztahy s tchyní mohou být komplikované, ale některá astrologická znamení mají tendenci zasahovat do manželství až neúměrně. Které matky podle hvězd mohou představovat výzvu...
Reklama
Reklama
Reklama

Podzimní láska pod taktovkou hvězd: Kdy vás čeká nečekaný románek?

Podzim není jen obdobím barevných listů a chladnějšího počasí, ale také časem, kdy se mnohá znamení zvěrokruhu mohou otevřít novým romantickým příležitostem. Každé znamení...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display