menu

18.6 C
Czech
Neděle 8. září 2024
Reklama
Reklama

VIDEO: Amanda Bynes odhaluje: Chirurgie, která jí změnila život a vzhled!

VIDEO: Amanda Bynes odhaluje: Chirurgie, která jí změnila život a vzhled!

Reklama

Amanda Bynes, bývalá dětská hvězda známá z televizního pořadu „The Amanda Show,“ nedávno sdílela na Instagramu své důvody pro podstoupení chirurgického zákroku na horní víčka, zvaného blefaroplastika. Herečka a teď i podcastérka prozradila, že tento krok byl jedním z nejlepších rozhodnutí, která kdy udělala pro svou sebedůvěru a svůj vzhled. Po letech návratu do veřejného života po ukončení své opatrovnictví se Bynes cítí skvěle a snaží se naplno využít nové kapitoly svého života. Více se dozvíte v našem článku o tom, jaký vliv měla chirurgie na její sebevědomí a proč se rozhodla tuto změnu sdílet.

Reklama

Amanda Bynes otevřeně mluví o chirurgickém zákroku, který jí podle vlastních slov vrátil sebevědomí. Bývalá dětská hvězda, která se proslavila v televizním pořadu The Amanda Show, sdílela na Instagramu příběh, ve kterém se svěřila, proč se rozhodla podstoupit blefaroplastiku, což je zákrok na odstranění přebytečné kůže na víčkách.

Reklama

Bynes vysvětlila, že se rozhodla mluvit o této operaci kvůli nedávným zprávám o tom, jak její tvář vypadá jinak. „Nikdy jsem o tom dříve nemluvila, ale ve skutečnosti jsem podstoupila blefaroplastickou operaci na kůži víček a očních koutků. Takže už ty oční víčka nemám,“ řekla v autoportrétu na videu.

Přečtěte si také: Lucka Bílá a její nezapomenutelné románky: Od úchvatného srdceryvného vztahu až po nečekaný zvrat!

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Angelina Jolie oslnila v Benátkách, ale co se děje s jejíma rukama?

Angelina Jolie přinesla do Benátek nádech starého Hollywoodu, když se 29. srpna 2024 objevila na červeném koberci filmového festivalu při premiéře svého nového filmu...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display