menu

18.6 C
Czech
Neděle 8. září 2024
Reklama
Reklama

Vaše největší chyby při výchově dětí podle znamení. Máte-li děti, přečtete si to!!

Vaše největší chyby při výchově dětí podle znamení. Máte-li děti, přečtete si to!!

Reklama

Být matkou je jedním z největších úkolů, kterému může žena v životě čelit. Každá matka se snaží zvládnout tuto úlohu nejlépe, jak umí, i když ne vždy bez chyb. Astrologický horoskop nám může nabídnout zajímavý náhled na to, jak různé znamení ovlivňují mateřské instinkty a chování. Jaká jste matka podle svého znamení? Čtěte dál a zjistěte více.

Reklama

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Maminky narozene pod znamením Berana jsou často plné energie a známé svou impulzivností. Mnohdy vybuchnou natolik hlasitě, že jejich děti hledají únikové cesty, aby se vyhnuly nepříjemnému řevu. „Musíte se naučit krotit své emoce,“ radí astrologové. Po bouři obvykle následuje omluva doprovázená dárečkem, ale škoda už byla napáchána. Aby se vám vaše děti neodplácely stejným způsobem, až budou starší, zkuste své emocionální výlevy zmírnit.

Reklama

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Matky Býčky jsou obětavé a zodpovědné, ale někdy příliš přísné a konzervativní. Děti v rodinách těchto matek mají doma uklizeno a navařeno, avšak přísnost může vést k nesamostatnosti. „Dávejte svým dětem více důvěry,“ vzkazují hvězdy. Pokud své děti nebudete včas naučíte samostatnosti, může se vám to v budoucnu snadno vymstít.

Foto: Pexels

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ženy Blíženkyně mají své děti rády, ale často jsou v péči o ně nedbalé a neorganizované. Občas doplní svačinovou krabičku o ubrousek a lžičku, ale jídlo zapomenou. „Mějte na paměti, že dítě potřebuje stálou a především kvalitní péči,“ doporučují astrologové. Je důležité, aby se děti cítily milované a pečované bez ohledu na nálady matky, jinak jim tyto nedostatky v péči mohou v budoucnu vracet stejnou nedbalostí.

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Angelina Jolie oslnila v Benátkách, ale co se děje s jejíma rukama?

Angelina Jolie přinesla do Benátek nádech starého Hollywoodu, když se 29. srpna 2024 objevila na červeném koberci filmového festivalu při premiéře svého nového filmu...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display