menu

23.6 C
Czech
Sobota 7. září 2024
Reklama
Reklama

Horoskopy pro týden změn a nových začátků: 3. června – 9. června

Horoskopy pro týden změn a nových začátků: 3. června – 9. června

Reklama

Nadcházející týden překypuje energií Blíženců. V pondělí se ke Slunci, Venuši a Jupiteru v Blížencích připojí komunikační planeta Merkur a ve čtvrtek se ve znamení Blíženců objeví novoluní. Vzhledem k tomu, že se toho v nejzvídavějším a nejpřizpůsobivějším znamení zvěrokruhu děje tolik, je to ideální okamžik pro změnu rutiny, změnu myšlení a překvapení sebe sama. Pokud jste se cítili znudění nebo jste uvízli ve vyjetých kolejích, není lepší příležitosti, jak se otřepat. Níže najdete týdenní horoskop pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Reklama

Beran

V dobrém i zlém, málokdy ustoupíte z konfrontace. Odmítáte se nechat zastrašit kýmkoli, bez ohledu na to, jak mocný je, a nebudete si hrát na hodné, abyste si získali větší popularitu. Když máte něco na srdci, řeknete to; když si myslíte, že se někdo mýlí, řeknete mu to. Jaký má smysl tančit kolem problému? Ale tento týden si konfliktem jen ztížíte život – a to ne zrovna prospěšným způsobem. Pozorně lidem naslouchejte. Nespěchejte se svými soudy. To, co se dozvíte, vás může překvapit.

Reklama

Býk

Na rozdíl od některých lidí, kteří jako by na sobě každý den něco měnili, vy máte jasné a stálé sebevědomí. Víte, co rádi jíte, co si oblékáte, co děláte po práci. Naučili jste se, v jakém životním prostoru se cítíte nejšťastnější a s jakými lidmi se cítíte nejlépe. Přesto zůstaňte otevření možnosti, že se vaše preference mohou časem změnit, zejména v tomto týdnu. Nenuťte se do obliby něčeho, o čem v hloubi duše víte, že pro vás nebude dobré, ale pokud jste zvědaví na něco nového, zkuste to.

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Angelina Jolie oslnila v Benátkách, ale co se děje s jejíma rukama?

Angelina Jolie přinesla do Benátek nádech starého Hollywoodu, když se 29. srpna 2024 objevila na červeném koberci filmového festivalu při premiéře svého nového filmu...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display