menu

18.6 C
Czech
Neděle 8. září 2024
Reklama
Reklama

Jaké diety doporučují hvězdy? Zhubněte podle svého znamení zvěrokruhu!

Jaké diety doporučují hvězdy? Zhubněte podle svého znamení zvěrokruhu!

Reklama

V dnešní době existuje mnoho diet, které slibují hubnutí na míru vašemu typu – od krevních skupin až po osobnostní typy. Je tedy skoro s podivem, že ještě nevznikla dieta podle astrologických znamení, což je jedno z nejstarších klasifikačních systémů na světě. Jen pro zábavu jsme požádali našeho oblíbeného amatérského astrologa, Petera Smithe, aby nám prozradil, jaké jsou dietní strategie podle jednotlivých znamení zvěrokruhu.

Reklama

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani jsou tvrdohlaví a vášniví, což jim umožňuje snadno začít s dietou, ale už ne tak snadno ji udržet. Jsou energičtí a plní elánu, což jim pomáhá zvládnout i ty nejnáročnější fyzické aktivity. Nicméně jejich impulzivnost a nedostatek trpělivosti mohou vést k tomu, že rychle ztratí zájem, pokud nevidí okamžité výsledky.

Reklama

Nejlepší volba: Krátkodobý, intenzivní režim, který vás upoutá, alespoň do té doby, než se vám omrzí. Berani potřebují něco, co je bude motivovat každý den, takže může být užitečné zapojit se do soutěže o hubnutí s přítelem – nesnesete totiž být druzí. Při výběru fyzických aktivit je pro Berany vhodné zaměřit se na dynamické sporty jako box, crossfit nebo rychlé intervalové tréninky.

Kromě cvičení by Berani měli věnovat pozornost i své stravě. Protože mají tendenci rychle ztrácet zájem, je pro ně ideální dieta, která nabízí rozmanitost a rychlé výsledky. Zkuste jídelníček s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem sacharidů, který zahrnuje mnoho čerstvých zelenin a zdravých tuků. Sledování pokroku a stanovení malých, dosažitelných cílů může také pomoci udržet motivaci na vysoké úrovni.

Býk (20. dubna – 20. května)

Foto: Instagram

Býci jsou známí svou sedavostí a rychlým přibíráním na váze. Milují pohodlí a dobré jídlo, což může být překážkou při snaze o udržení zdravého životního stylu. Jejich tvrdohlavost jim ale zároveň umožňuje, že když se jednou rozhodnou pro změnu, dokáží se jí držet velmi pevně.

Nejlepší volba: Pravidelná fyzická aktivita a neustálá dietní ostražitost. Rádi se držíte rutiny, která je předvídatelná, mírně nudná, ale přináší praktické výsledky. Pro Býky je klíčové najít si cvičení, které jim přináší radost a relaxaci, například jógu, pilates nebo pravidelné procházky.

Stravování je další oblast, kde Býci musí být opatrní. Je pro ně důležité vyhnout se přejídání a zaměřit se na vyváženou stravu plnou živin. Jídla by měla být jednoduchá, ale chutná, aby si Býci užívali každé sousto. Klíčové je také pravidelné sledování hmotnosti a zdravotního stavu, aby se předešlo nechtěnému přibírání na váze.

Býci mají rádi strukturu a pořádek, což může být v dietě a cvičení velkou výhodou. Stanovte si pevný plán a dodržujte ho, ať už jde o stravovací návyky nebo cvičební rutinu. Odměňujte se za dosažení menších cílů, abyste si udrželi motivaci. Pamatujte, že trpělivost je ctnost, a postupnými kroky dosáhnete svých cílů.

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Angelina Jolie oslnila v Benátkách, ale co se děje s jejíma rukama?

Angelina Jolie přinesla do Benátek nádech starého Hollywoodu, když se 29. srpna 2024 objevila na červeném koberci filmového festivalu při premiéře svého nového filmu...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display