menu

11.9 C
Czech
Úterý 22. října 2024
Reklama
Reklama

Přátelství podle hvězd: Které znamení je vaším dokonalým parťákem?

Přátelství podle hvězd: Které znamení je vaším dokonalým parťákem?

Reklama

Přátelství je krásnou a často komplikovanou součástí lidského života. Když přemýšlíme o spřízněných duších, většinou máme na mysli romantickou lásku, ale stejnou blízkost můžeme najít i ve své zvolené rodině a komunitách, což vytváří podstatné, ale složité vztahy.

Reklama

Ačkoliv mnoho faktorů ovlivňuje tento typ vazby, astrologie nám může nabídnout hlubší pochopení sebe sama i ostatních, což nám pomůže budovat harmonická a podpůrná přátelství. Níže se podíváme na základy synastrie slunečních znamení a zjistíme, která další sluneční znamení mohou být skvělými přáteli.

Reklama

Beran (21. března – 19. dubna)
Berani jsou známí svou energií, nadšením a odvážnou povahou, a proto často hledají přátele, kteří sdílejí jejich zápal pro život a dobrodružství. Kompatibilní znamení pro Berana zahrnují Lva a Střelce, protože tato ohnivá znamení ladí s vysokou energií Berana a chutí po nových zkušenostech. Na druhém místě jsou vzdušná znamení Váhy, Blíženci a Vodnář, kteří Berana povzbuzují novými nápady a směrem.

Naopak Beran může zažívat třenice v přátelstvích se zemskými znameními, jako jsou Býk, Panna a Kozoroh, jejichž uzemněný a praktický přístup může kolidovat s Beranovou spontánností. Rovněž vodní znamení Štír, Rak a Ryby mohou někdy hasit Beranovu ohnivou touhu upřednostňovat činy před pocity.

Býk (20. dubna – 20. května)
Býci si cení stability, loajality a spolehlivosti ve svých přátelstvích. Nejvíce jsou kompatibilní s ostatními zemskými znameními, jako jsou Panna a Kozoroh, protože tato znamení sdílejí jejich uzemněný a praktický přístup k životu. Na druhém místě jsou vodní znamení Štír, Ryby a Rak, kteří mohou odpovídat loajalitě Býka.

Vzdušná znamení, jako Blíženci, Váhy a Vodnář, známá svou odtažitostí, mohou vytvářet nestabilitu pro bezpečí milujícího Býka. Rovněž ohnivá a impulzivní energie Berana, Střelce a Lva může také způsobit napětí, protože kontrastuje s měřeným a stálým přístupem Býka.

Foto: Pexels

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display