menu

13 C
Czech
Pátek 25. října 2024
Reklama
Reklama

Šokující horoskop na červenec 2024: Co vás čeká podle hvězd? Zjistěte, jaké změny vás neminou!

Šokující horoskop na červenec 2024: Co vás čeká podle hvězd? Zjistěte, jaké změny vás neminou!

Reklama

Vítejte u měsíčního horoskopu na červenec. Naše astroložka Emma Howarth, autorka knihy A Year Of Mystical Thinking, přináší intuitivní předpovědi pro každý znamení zvěrokruhu. Tyto horoskopy jsou plné přímočarých rad a inspirace, které vám pomohou lépe se orientovat v nadcházejícím měsíci.

Reklama

Rak (21. června – 22. července)

Zaměřte se na sebe, Raci! Novoluní 5. července ve vašem znamení je ideální příležitostí k sebereflexi a změně. Buďte k sobě upřímní ohledně toho, jak chcete, aby váš život vypadal nyní i v budoucnu. Pár odvážných kroků správným směrem vás přiblíží k vašim cílům. Nezapomeňte také připomenout svým blízkým, že i vaše potřeby jsou důležité. Sebehodnota je klíčová, zvláště když se pohybujete v další fázi svého života. Možná je čas pustit staré představy o tom, kdo jste a co si zasloužíte.

Reklama

21. července se podruhé za sebou objeví úplněk v Kozorohu ve vaší zóně vztahů. Připravení nechat minulost za sebou a vstoupit do něčeho kouzelného? Toto je vaše příležitost k pozitivní změně ve vašem milostném životě. Sezóna Lva začíná 22. července a přináší dlouho očekávané dobré zprávy pro vaše finance. Pokud jste čekali na správný čas investovat do sebe, ten čas právě přišel.

Mantra pro měsíc: Změna je život.

Lev (23. července – 22. srpna)

Čas změny je tady, Lvi! Měsíc začíná s nutností nechat minulost za sebou. Jen proto, že se něco vždy dělalo určitým způsobem, neznamená to, že to tak musí být i nadále. Novoluní 5. července vás vybízí k velkým plánům pro vaši budoucnost. Krok, který nyní uděláte, může navždy změnit váš pohled na svět.

Úplněk podruhé za sebou ve vašem zdravotním sektoru je ideální příležitostí k přehodnocení wellness cílů. Pokud jste od svého plánu ustoupili, teď je čas se k němu vrátit. Pochybnosti nechte za sebou – jste více než připraveni se vyvíjet. Sezóna Lva přináší od 22. července všechny dobré vibrace. Je čas setřást veškerou tíhu a vstoupit do kouzelného léta.

Mantra pro měsíc: Buďte odlišní.

Foto: Pexels

Panna (23. srpna – 22. září)

Není to o tom, co víte, ale koho znáte, Panny! Novoluní 5. července ve vaší síti kontaktů vás vyzývá k navazování nových spojení. Zavolejte si o laskavost, manifestujte setkání svých snů a věřte, že je možné cokoliv. Od 20. července se připravte na akci, kdy se může zdát, že se všechno děje najednou.

Úplněk 21. července ve vašem kreativním sektoru vás vyzývá, abyste se věnovali projektu, na kterém vám záleží. Přestaňte se obávat a začněte jednat. Leo sezóna od 22. července přináší pomalejší tempo života. Vezměte si pauzu, než vyhoříte.

Mantra pro měsíc: Vsaďte na šanci.

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display