menu

6.3 C
Czech
Úterý 22. října 2024
Reklama
Reklama

Intimita podle znamení zvěrokruhu: Kdo je v ložnici nejodvážnější a kdo se zdráhá mluvit o svých touhách?

Intimita podle znamení zvěrokruhu: Kdo je v ložnici nejodvážnější a kdo se zdráhá mluvit o svých touhách?

Reklama

Lidská sexualita je složitá a mnohovrstevná, a stejně jako v jiných aspektech našeho života, i v posteli se může projevit vliv astrologie. Zatímco někteří lidé jsou v ložnici ohniví a plní vášně, jiní dávají přednost intimitě plné něhy a citové hloubky. Kdo to tedy má v posteli nejradši a kdo se stydí promluvit o svých touhách? Podívejme se na jednotlivá znamení zvěrokruhu a jejich přístup k intimitě.

Reklama

Ohnivá znamení: Beran, Lev a Střelec

Berani, Lvi a Střelci jsou známí svou spontánností a vášnivým přístupem k životu. V posteli se to nijak nemění. Beran je známý jako přímý a sebevědomý milenec, který miluje výzvy. Pro Berany je sex často spojený s akčností a energií, ale málokdy se zdráhají mluvit o svých touhách – spíše naopak. Jsou rádi, když mohou vyjádřit, co chtějí, a zároveň oceňují otevřenost i u svého partnera.

Reklama

Lev má rád, když je v centru pozornosti, a to platí i v ložnici. Lvi jsou sebevědomí a hrdí na své schopnosti. Sex pro ně často představuje způsob, jak vyjádřit svou vášeň a lásku. Lvi mají tendenci být velkorysí milenci, kteří rádi plní přání svého partnera, ale také očekávají obdiv a uznání za své výkony. Co se týče jejich vlastních tužeb, nejsou stydliví – naopak rádi o nich mluví.

Střelec je svobodomyslný a dobrodružný. V posteli se projevuje jeho zvídavost a touha po experimentování. Střelci jsou otevření novým zážitkům a rádi objevují nové způsoby, jak okořenit intimní chvíle. Jsou přímí a nebojí se mluvit o tom, co by rádi vyzkoušeli. Pro ně je komunikace klíčem k naplnění vzájemných potřeb.

Foto: Pexels

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Tajemství, která si necháváme pro sebe: Proč některé věci nikdy neřekneme svému partnerovi?

V dlouhodobých vztazích se předpokládá, že upřímnost je klíčem k úspěchu. Přesto i v těch nejstabilnějších a nejharmoničtějších partnerstvích často zůstávají určité věci nevyřčené....

18 podivných věcí, o kterých málokdo ví k čemu slouží

V dnešní digitální době se internet stal zdrojem nekonečného množství informací a kuriozit. Uživatelé z celého světa sdílejí fascinující a často podivné nálezy, které...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display