menu

6.3 C
Czech
Úterý 22. října 2024
Reklama
Reklama

10 krát, kdy přehlídkové modely vypadaly úplně jinak na celebritách než na modelkách

10 krát, kdy přehlídkové modely vypadaly úplně jinak na celebritách než na modelkách

Reklama

Módní svět se sice stává stále inkluzivnějším, ale mnoho návrhářů si stále vybírá modelky určitého typu – většinou vysoké a velmi štíhlé. Tyto modelky předvádí kreace s neutrálním výrazem tváře, aby pozornost publika směřovala výhradně na oblečení. Naopak, když na červeném koberci pózují celebrity, nejen že rozdávají úsměvy za miliony, ale často si i přejí, aby šaty prošly úpravami, které lépe sedí jejich postavě a stylu. V tomto článku se podíváme na deset příkladů, kdy outfity z přehlídkových mol vypadaly na celebritách úplně jinak.

Reklama

1. Reese Witherspoon v Armani Privé
Reese Witherspoon, známá pro svůj elegantní a sofistikovaný styl, si na červený koberec oblékla šaty od Armani Privé. Na mole byly tyto šaty prezentovány na vysoké a velmi štíhlé modelce, která je nosila s minimalistickým stylingem.

Reklama

Reese však šaty oživila svým nezaměnitelným šarmem a doplnila je o decentní, ale zářivé šperky, čímž modelu přidala na osobitosti.

Foto: Instagram

2. Halle Berry v Zuhair Murad
Halle Berry je další hvězdou, která si pro své vystoupení na červeném koberci zvolila model přímo z módní přehlídky. Tentokrát to byly dechberoucí šaty od libanonského návrháře Zuhaira Murada.

Modelka, která tyto šaty předváděla, se držela jednoduchého stylingu, zatímco Halle přidala svým přirozeným sebevědomím a sexy elegancí další rozměr, který jen ona dokáže dodat.

Foto: Instagram

Článek pokračuje >>

Reklama
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Tajemství, která si necháváme pro sebe: Proč některé věci nikdy neřekneme svému partnerovi?

V dlouhodobých vztazích se předpokládá, že upřímnost je klíčem k úspěchu. Přesto i v těch nejstabilnějších a nejharmoničtějších partnerstvích často zůstávají určité věci nevyřčené....

18 podivných věcí, o kterých málokdo ví k čemu slouží

V dnešní digitální době se internet stal zdrojem nekonečného množství informací a kuriozit. Uživatelé z celého světa sdílejí fascinující a často podivné nálezy, které...
Reklama

DOPORUČUJEME

Reklama
Reklama
Reklama
Ad Display