menu

13 C
Czech
Středa 23. října 2024

Izraelská armáda potvrdila smrt vůdce Hamásu Sinvára

Jahjá Sinvár, vůdce Hamásu a strůjce útoku ze 7. října, zemřel, potvrdil izraelský ministr obrany Jisrael Kac. Izraelské obranné síly (IDF) ho zabily náhodou během pozemní operace v Rafáhu. Jedná se o největší vítězství izraelské armády od začátku války v Pásmu Gazy, která tím ovšem nekončí.

Ruský útok na Kryvyj Rih zranil 17 lidí, Moskva hlásí zničení desítek dronů

Při ruském útoku na ukrajinský Kryvyj Rih v Dněpropetrovské oblasti v noci na dnešek utrpělo zranění 17 lidí, uvedly ukrajinské úřady podle serveru Ukrajinska pravda. Ukrajinské letectvo zároveň oznámilo sestřelení 31 ruských dronů. Rusko naopak hlásí likvidaci 110 ukrajinských dronů na řadě míst země včetně hlavního města Moskvy. V ruském Dzeržinsku se v noci ozvaly výbuchy v podniku, kde se vyrábějí výbušniny, píší telegramové kanály Shot a Astra.

Série HONOR Magic7 představí Autopilot AI pro mobilní zařízení

Maui County (Havaj) 23. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost HONOR definuje AI-first ekosystém díky spolupráci se společností Qualcomm na konferenci Snapdragon Summit 2024

Reklama

Globální technologická značka HONOR dnes oznámila, že její nadcházející řada Magic7 bude využívat revoluční mobilní platformu Snapdragon® 8 Elite od společnosti Qualcomm Technologies, Inc. V rámci konference Snapdragon Summit 2024 společnost HONOR zároveň odhalila své plány na rozvoj ekosystému zaměřeného na umělou inteligenci (AI-first). Na pódiu tak dnes představila převratné funkce AI, které se objeví v řadě Magic7, včetně prvního on-device AI agenta pro otevřený ekosystém či prvního vykreslování grafiky pomocí NPU (Neural Processing Unit, neurální procesorová jednotka) v reálném čase pro mobilní hry. Společnost také ukázala, jak bude vypadat její nová mobilní vlajková loď.

„Otevřenost a spolupráce jsou součástí naší DNA,“ uvedl marketingový ředitel společnosti HONOR dr. Ray Guo. „Prostřednictvím této spolupráce se společností Qualcomm Technologies definujeme ekosystém zaměřený na umělou inteligenci a revolučně měníme uživatelské zkušenosti pro éru umělé inteligence. Velmi nás těší, že dnes můžeme představit prvního AI agenta pro otevřený ekosystém v oboru a poprvé přinést on-device generativní umělou inteligenci poháněnou jednotkami NPU do her. Vítejte v éře Autopilot AI pro mobilní zařízení.“

„Těší nás, že můžeme spolupracovat se společností HONOR na utváření budoucnosti umělé inteligence a revoluci lidské interakce s technologií,“ poznamenal Chris Patrick, senior viceprezident a generální ředitel pro mobilní telefony společnosti Qualcomm Technologies, Inc. „Společně máme potenciál posouvat hranice AI a vytvářet skutečně transformační zážitky.“

Autopilot AI pro mobilní zařízení: první agent AI pro otevřený ekosystém na trhu

Řada HONOR Magic7 bude premiérou prvního AI agenta v zařízení pro otevřený ekosystém. Tento AI agent například dokáže z jednoduchého textového nebo hlasového pokynu objednat dovážku jídla. Se souhlasem uživatele se může učit z jeho zvyků a činit inteligentní rozhodnutí – například pochopí, že uživatel preferuje kávu s kokosovým mlékem, a podle toho ji bude objednávat.

Na základě jednoduchého příkazu dokáže také vyhledat a zrušit nechtěné předplatné v různých aplikacích, čímž překoná hranice mezi aplikacemi a službami. AI agent dokáže uživateli asistovat v celé řadě scénářů, včetně plánování cest, rezervace letenek, plánování kalendáře, správy oznámení, přenosu souborů mezi aplikacemi a mnoha dalších. AI Agent, který slibuje bezkonkurenční pohodlí a zahajuje éru autopilota AI, se objeví v systému MagicOS 9.0 na zařízeních řady HONOR Magic7.

Hardware s podporou AI: První on-device generativní umělá inteligence pro hry s využitím NPU jednotek

Připravovaný chytrý telefon řady Magic7 poprvé přinese generativní umělou inteligenci on-device (v zařízení) podporovanou výpočetními jednotkami NPU. Nová řada tak představí první grafické vykreslování AI v reálném čase pro mobilní hry. V porovnání s jinými smartphony snižuje řešení společnosti HONOR zatížení GPU, což má za následek nejen menší zahřívání zařízení, ale i lepší herní zážitek díky vyšší kvalitě obrazu.

Jednotná umělá inteligence: MagicRing podporuje ekosystém Snapdragon

Společnost HONOR během celé akce demonstrovala, jak spolupracuje se společností Qualcomm Technologies na definování ekosystému zaměřeného na umělou inteligenci, jehož cílem je revoluční změna uživatelských zkušeností z hlediska konektivity, interakce a výkonu. Ukázala také, jak její technologie MagicRing posiluje ekosystém napříč celou řadou produktů, aplikací a služeb.

MagicRing usnadňuje práci s umělou inteligencí na více typech zařízení prostřednictvím bezpečného a plynulého přenosu služeb a informací mezi více přístroji. Například při použití systému Windows na platformě Snapdragon umožňuje aplikace Cocreator vytvářet propracovaná umělecká díla z jednoduchých náčrtků. Díky řešení MagicRing mohou uživatelé jednoduše spustit aplikaci Cocreator na tabletu HONOR MagicPad 2 a kreslit mistrovská díla s podporou umělé inteligence pomocí stylusu Magic Pencil. Mohou také používat nástroj pro úpravu fotografií AI Eraser z telefonu HONOR Magic V3 na notebooku HONOR MagicBook Art 14 a vyzkoušet si tak pohodlí mobilní AI na všech svých zařízeních.

Řada HONOR Magic7, vybavená procesorem Snapdragon 8 Elite a operačním systémem MagicOS 9.0, je připravena zahájit novou éru Autopilot AI se svým intuitivním AI agentem. Připravované zařízení také poprvé přinese generativní umělou inteligenci v zařízení podporovanou výpočetními jednotkami NPU. Více informací se dozvíte na akci k uvedení řady HONOR Magic7 na čínský trh, která se uskuteční 30. října 2024.

O společnosti HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se ikonickou globální technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvořit nový inteligentní svět pro každého. S neochvějným zaměřením na výzkum a vývoj vytváří technologie, které lidem po celém světě umožňují překonávat hranice a přináší jim svobodu dosáhnout a vykonat více. Značka HONOR nabízí celou řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení ve všech cenových kategoriích. Její inovativní a spolehlivé špičkové produkty pomáhají uživatelům stát se dokonalejšími verzemi sebe samých.

Další informace získáte na webu HONOR na stránce www.honor.com nebo na e-mailové adrese newsroom@honor.com.

https://community.honor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/HonorOfficial

     Produkty se značkou Snapdragon a Qualcomm jsou výrobkem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. nebo jejích dceřiných společností.

          Snapdragon je ochranná známka nebo registrovaná ochranná známka společnosti Qualcomm Incorporated.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2536565/photo_of_Dr__Ray_showing_the_new_look_of_Magic7_Pro_on_Stage.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2535553/image_1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2535554/image_2.jpg

KONTAKT: liyuteng@hihonor.com

 

 

Reklama
Reklama

Vybrali jsme pro vás

Reklama

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Při potopení člunu v Lamanšském průlivu zemřeli tři migranti, 45 přežilo

Při potopení člunu v Lamanšském průlivu zemřeli dnes ráno tři migranti. S odvoláním na francouzské úřady to napsala agentura AFP, podle níž se podařilo zachránit dalších zhruba 45 lidí, kteří se snažili dostat z Francie do Británie.

Po útoku v Ankaře jsou podle ministra mrtví tři lidé, zemřeli i dva útočníci

Tři lidé zemřeli a 14 bylo zraněno při dnešním útoku na sídlo tureckého leteckého výrobce TUSAŞ na předměstí Ankary, uvedl na síti X turecký ministr vnitra Ali Yerlikaya. Po smrti jsou podle něj také dva útočníci. Představitel místní samosprávy Selim Cirpanoglu podle agentur uváděl tři oběti útoku a pět zraněných.

Prezidentské volby v Bělorusku budou v lednu, Lukašenko chce znovu kandidovat

Prezidentské volby v Bělorusku se uskuteční 26. ledna příštího roku, informovala dnes státní agentura Belta s odvoláním na rozhodnutí dolní komory parlamentu. Sedmdesátiletý Alexandr Lukašenko, který bývalé sovětské republice vládne už od roku 1994, podle agentury TASS oznámil, že se o prezidentskou funkci bude znovu ucházet. Jeho další - tentokrát hladké vítězství - se podle pozorovatelů všeobecně očekává.

Babiš plánuje vykoupení minoritních akcionářů ČEZ

Bývalý premiér Andrej Babiš v rozhovoru pro agenturu Bloomberg oznámil, že by chtěl vykoupit minoritní akcionáře společnosti ČEZ. Tento krok má podle něj zajistit lepší kontrolu nad cenami elektřiny a flexibilnější investice do energetiky. Babiš také ostře kritizoval současnou vládu a zopakoval svůj odmítavý postoj k přijetí eura.

Starbucks reaguje na propad tržeb: Zjednoduší menu a změní cenovou strategii

Kávový gigant Starbucks zjednoduší menu a upraví cenovou strategii. Oznámil to jeho nový šéf Brian Niccol v reakci na propad tržeb a zisků. Obchodní řetězec se od pandemie a začátku války na Ukrajině potýká se slabší poptávkou hlavně v USA a Číně.

Si Ťin-pching vyzval k deeskalaci bojů na Ukrajině, Módí k diplomatickému řešení

Čínský prezident Si Ťin-pching dnes na summitu BRICS v ruské Kazani vyzval k deeskalaci bojů na Ukrajině. Indický premiér Nárendra Módí se vyslovil pro diplomatické řešení konfliktu. Obě země přitom ale dosud odmítají odsoudit Rusko za invazi na Ukrajinu. Ve společném komuniké účastnické země rovněž odsoudily mezinárodní sankce a vyzvaly k okamžitému příměří v Pásmu Gazy, píší agentury.

KLDR vyslala do Ruska dalších 1500 vojáků, říká jihokorejská zpravodajská služba

Severní Korea vyslala do Ruska dalších 1500 svých vojáků, uvedl dnes šéf jihokorejské zpravodajské služby Čo Te-Jong. O stejném počtu mužů, kteří z KLDR dorazili do Moskvy, hovořila jihokorejská rozvědka už minulý týden. Podobně se dnes vyjádřil i americký ministr obrany Lloyd Austin.
Reklama

DOPORUČUJEME

Roční tržby společnosti Hisense v zámoří přesáhly 12,2 miliardy USD

Čching-tao (Čína) 23. října 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Hisense Group oznamuje u příležitosti 55. výročí svého založení nové cíle do budoucnaSpolečnost Hisense, přední světová značka...

Začala výstavba D35 Sadová–Plotiště

Sadová (Hradecko) 23. října (PROTEXT) - V plném proudu je výstavba dalšího dálničního úseku D35, tentokrát ze Sadové do Plotišť. Sedmikilometrový úsek by měl...
Reklama
Reklama

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Při potopení člunu v Lamanšském průlivu zemřeli tři migranti, 45 přežilo

Při potopení člunu v Lamanšském průlivu zemřeli dnes ráno tři migranti. S odvoláním na francouzské úřady to napsala agentura AFP, podle níž se podařilo zachránit dalších zhruba 45 lidí, kteří se snažili dostat z Francie do Británie.

Po útoku v Ankaře jsou podle ministra mrtví tři lidé, zemřeli i dva útočníci

Tři lidé zemřeli a 14 bylo zraněno při dnešním útoku na sídlo tureckého leteckého výrobce TUSAŞ na předměstí Ankary, uvedl na síti X turecký ministr vnitra Ali Yerlikaya. Po smrti jsou podle něj také dva útočníci. Představitel místní samosprávy Selim Cirpanoglu podle agentur uváděl tři oběti útoku a pět zraněných.

Prezidentské volby v Bělorusku budou v lednu, Lukašenko chce znovu kandidovat

Prezidentské volby v Bělorusku se uskuteční 26. ledna příštího roku, informovala dnes státní agentura Belta s odvoláním na rozhodnutí dolní komory parlamentu. Sedmdesátiletý Alexandr Lukašenko, který bývalé sovětské republice vládne už od roku 1994, podle agentury TASS oznámil, že se o prezidentskou funkci bude znovu ucházet. Jeho další - tentokrát hladké vítězství - se podle pozorovatelů všeobecně očekává.

Babiš plánuje vykoupení minoritních akcionářů ČEZ

Bývalý premiér Andrej Babiš v rozhovoru pro agenturu Bloomberg oznámil, že by chtěl vykoupit minoritní akcionáře společnosti ČEZ. Tento krok má podle něj zajistit lepší kontrolu nad cenami elektřiny a flexibilnější investice do energetiky. Babiš také ostře kritizoval současnou vládu a zopakoval svůj odmítavý postoj k přijetí eura.

Starbucks reaguje na propad tržeb: Zjednoduší menu a změní cenovou strategii

Kávový gigant Starbucks zjednoduší menu a upraví cenovou strategii. Oznámil to jeho nový šéf Brian Niccol v reakci na propad tržeb a zisků. Obchodní řetězec se od pandemie a začátku války na Ukrajině potýká se slabší poptávkou hlavně v USA a Číně.

Si Ťin-pching vyzval k deeskalaci bojů na Ukrajině, Módí k diplomatickému řešení

Čínský prezident Si Ťin-pching dnes na summitu BRICS v ruské Kazani vyzval k deeskalaci bojů na Ukrajině. Indický premiér Nárendra Módí se vyslovil pro diplomatické řešení konfliktu. Obě země přitom ale dosud odmítají odsoudit Rusko za invazi na Ukrajinu. Ve společném komuniké účastnické země rovněž odsoudily mezinárodní sankce a vyzvaly k okamžitému příměří v Pásmu Gazy, píší agentury.

KLDR vyslala do Ruska dalších 1500 vojáků, říká jihokorejská zpravodajská služba

Severní Korea vyslala do Ruska dalších 1500 svých vojáků, uvedl dnes šéf jihokorejské zpravodajské služby Čo Te-Jong. O stejném počtu mužů, kteří z KLDR dorazili do Moskvy, hovořila jihokorejská rozvědka už minulý týden. Podobně se dnes vyjádřil i americký ministr obrany Lloyd Austin.

Čínskou blokádu budeme považovat za válečný akt, vzkázal Tchaj-wan

Čínská blokáda bude považována za válečný akt, prohlásil ve středu tchajwanský ministr obrany Wellington Koo. Také varoval, že blokáda ostrova by měla dalekosáhlé důsledky pro mezinárodní obchod. Čínská armáda nacvičovala sevření ostrova minulý týden.

EU dala pokutu Českým drahám a rakouské ÖBB za to, že poškodily firmu RegioJet

Evropská komise (EK) vyměřila pokutu 48,7 milionu eur (1,2 miliardy Kč) Českým drahám (ČD) a rakouské železniční společnosti ÖBB za to, že uzavřely tajnou dohodu o použitých osobních vagonech, která poškozovala českého dopravce RegioJet. Obě firmy porušily antimonopolní pravidla EU, uvedla dnes komise v tiskové zprávě. České dráhy s pokutou ani se zdůvodněním nesouhlasí. RegioJet uvedl, že se přihlásí o náhradu škody.

Policie v Srí Lance zvyšuje bezpečnost kvůli hrozbě útoku na izraelské turisty

Policie na Srí Lance zvýšila bezpečnostní opatření v oblíbené surfařské destinaci Arugam Bay, a to v reakci na možnou hrozbu útoku proti izraelským cestovatelům. Srílanská policie zintenzivnila kontroly a zavádí opatření pro ochranu turistů před nadcházející turistickou sezónou.
Reklama
Reklama