Naomi Campbell se jen před pár týdny stala další slavnou padesátnicí.
Kulaté narozeniny oslavila 22. května. Krásná tvář a ještě krásnější postava ji však s věkem neopouštějí. Pokud si však myslíte, že za to vše vděčí „jen“ dobrým genům, jste na omylu. Jak se slavná supermodelka stravuje a co se na její talíř nikdy nedostane, to prozradil její kuchař Sean John pro stránku pagesix. V jejím jídelníčku se nenacházejí mléčné výrobky, drůbež či gluten, ale hodně koření a bylinek.
„Vařil jsem pro ni více než deset let. Doma má své vlastní věci, ale já jsem každý den připravoval opravdu dobré jídlo. Ona je „I-tal“, což je jamajské slovo pro čistý vegetariánský styl. I když cestovala letadlem, jídlo jsem pro ni připravoval já. Nikdy nejedla jídla, které nabízejí v letadle, „popsal kuchař.
Pro modelku připravoval jídla i během koronakrize a před časem opět otevřel svou restauraci. Z jeho jídelníčku si však čerstvá padesátnice nikdy neobjednává. „Ona si v restauraci nikdy neobjednává, nejí to, co je v jídelníčku. Vždy mi řekne:, Udělej mi něco, ale ne to, co je v jídelníčku ‚. Takže vaření pro ni je vždy kreativní proces. „
Jak dodal, modelka si potrpí na promyšlené kombinování koření a bylinek. „V ústech musí cítit specifickou chuť. Člověk nemůže použít pouze sůl a pepř, což i tak nikdy nedělám. Jídlo musí obsahovat speciální vybíráné koření a bylinky tak, aby byly chutě vyvážené a lahodné. „
Sama Naomi v dubnu prozradila pro „The Sun“, že obvykle jí jen jednou denně. „Jím oběd. Oběd je i mou večeří, protože obvykle jím jen jednou denně. „