Štír: Kulinární záhada
Štíři si drží tajemství i v kuchyni. Jejich pokrmy vypadají nenápadně, ale chuť vás překvapí (někdy až vyděsí). Co je na tom lilkovém curry, že vás donutí přemýšlet o smyslu života? Je to chilli, nebo nějaké magické koření, které si Štír pěstuje ve sklepě? Pravdou je, že Štíři do jídla vkládají svou intenzitu – a pokud jim nepochválíte jejich výtvor, máte smůlu. Štír už vám nikdy nevaří!
Střelec: Svět na talíři
Střelci jsou dobrodruzi i na talíři. Jejich kuchyně je mixem mezinárodních chutí, od thajského kari po italskou pastu. Co na tom, že občas zapomenou, že „koření na zahřátí“ neznamená nasypat půlku chilli prášku do jednoho hrnce? Pro Střelce je vaření způsob, jak cestovat po světě z pohodlí domova. A pokud se jim něco nepovede? Smějí se tomu víc než vy.
Kozoroh: Polévkový guru
Kozorohové jsou disciplinovaní a trpěliví – a proto jsou jejich polévky mistrovským dílem. Jejich kuřecí vývar dokáže vyléčit nachlazení, zlomené srdce i kocovinu. Kozorozi milují jednoduchost a funkčnost, takže pokud je požádáte o extravagantní večeři, zřejmě vás pošlou do restaurace. Ale jejich polévky? To je tekuté zlato.